Nieuws

Maak zelf schoonmaakmiddelen

Wil je zelf schoonmaakmiddelen maken? Dat kan! Onze workshop gaat door bij Vormingplus Vlaamse Ardennen- Dender! Schrijf je alvast in via volgende link : https://www.vormingplus-vlad.be/maak-zelf-schoonmaakmiddelen of de website van Vormingplus Vlaamse Ardennen- Dender

Lees meer

Bijenworkshop PTI Zottegem 22/06/18

Onze eerste workshop voor scholen was een succes! De leerlingen van de 1OK klas van het PTI te Zottegem waren in juni bij ons te gast voor een projectnamiddag. We bekeken de bijen van dichtbij, bouwden een insectenhotel van gerecycleerd materiaal en gaven egels een schuilplaats onder onze natuurlijke omheining. Dankzij jullie steun kochten we reeds beschermingskledij voor onze bezoekers én een nieuwe bijenkast. Van harte bedankt voor jullie steun!!! Hier enkele sfeerbeelden van een super leuke namiddag met de jongens van PTI Zottegem:   [gallery type="rectangular" link="file" ids="435,439,442,438,437,440,441,436"]

Lees meer

sfeerbeelden van de plantactie 26/11/17

Bedankt aan alle vrijwilligers, aan Aveve Brakel, Tuincentrum Feignaert, Slagerij De Koekelare, Brouwerij Gemeldorp en Brouwerij De Graal voor de enorme steun. Ook bedankt aan de burgemeester en schepenen en aan Herman De Croo! Wij kregen het warm van! Voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Plantactie van 26 november 2017

  [gallery type="rectangular" link="file" ids="309,310"] Morgen 26 november PLANTACTIE in onze bijenweide. Vele handen maken het werk lichter. Kom rond 15 uur naar Boekendries 16 te Michelbeke, en blijf nog wat plakken voor een lekker hapje en drankje!

Lees meer

onze eerste aankondiging op 25/10/17!

[gallery type="rectangular" columns="2" link="file" ids="303,304"] Onze banner, t-shirts, flyers en visitekaartjes zijn E-I-N-D-E-L-I-J-K aangekomen! Binnenkort kan je ons vinden op de kerstmarkten van Michelbeke, Brakel en Oudenaarde. Wat kan je zoal in onze stand verwachten? Allerlei kerstcadeautjes (rond thema bijen), maar ook de 'beruchte' homemade glühwein van Gisèle De Pessemier , de heerlijke en romige pompoensoep met pompoenen uit eigen tuin van Verbinnen Maria , honinglikeur uit Spanje, koffie, verschillende soorten honingbier uit Brouwerij Gemeldorp (heel lekker!) en uiteraard ook honing, cava en een ruime keuze sterke drank aan democratische prijzen. De opbrengst zal integraal naar de projecten van Bee Kind Vzw gaan. Tot heel binnenkort!

Lees meer